Getting My چه دارویی برای بیماری زونا خوب است To Work
Getting My چه دارویی برای بیماری زونا خوب است To Work
Blog Article
او افزود: «با احترام تمام [به انتقادات متحدان اسرائیل] اما ما در حال مبارزه با شیطان هستیم و از جهان انتظار داریم تا زمانی که حماس را از روی نقشه حذف میکنیم، در مبارزه با شر به ما کمک کند.»
هدف اصلی درمان عبارت است از تخفیف خارش و درد تا حد امكان، كه برای این كار معمولا از داروهای مالیدنی و خوراكی استفاده می شود.
○ از دست دادن شنوایی یا درد شدید در یک گوش، سرگیجه یا از دست دادن حس چشایی در زبان که میتواند از علائم سندرم رمزی هانت باشد و همچنین نیاز به درمان فوری دارد.
عوارض زونا چیست و چطور باعث بروز مشکلات بعدی میشود؟ ابتلا به زونا به خودی خود ناخوشایند است و باعث درد زیادی در فرد ایجاد میشود.
معمولاً بروز زونا در حاملگی غیرمعمول است، اما امکان ابتلا به آن وجود دارد. اگر فرد در دوران بارداری با کسانی که به آبلهمرغان یا عفونت زونا مبتلا شدهاند، در تماس بوده و واکسینه نشده باشد، ممکن است دچار آبلهمرغان شود.
در افرادی هم که با وجود تزریق واکسن زونا باز هم به این بیماری مبتلا میشوند، علائم آن معمولاً بسیار خفیف خواهد بود و خطر بروز درد بعد از زونا هم تا حد بسیار زیادی کاهش مییابد.
گاهی اوقات بیماری زونا شدت چندان زیادی نداشته و با استفاده از روشهای خانگی میتوان میزان درد و خارش ناشی از آن را کاهش داد. این روشها شامل موارد زیر هستند:
پس زونا چیست و چه میکند؟ زونا توسط ویروس واریسلا زوستر به وجود میآید، همان ویروسی که باعث آبله مرغان میشود. این بیماری کشنده نیست اما می تواند بسیار دردناک باشد. واکسنها به کاهش خطر ابتلا به زونا کمک میکنند.
البته فرد آیا بیماری زونا خوب میشود با یك بار گرفتن زونا، تا آخر عمر در برابر آن ایمن خواهد بود؛ مگر در موارد نادر.
○ استفاده از لوسیون کالامین یا تهیه خمیر با آب و جوش شیرین یا نشاسته ذرت برای کاهش خارش
البته این عارضه به احتمال ۵۰% به طور کامل بهبود پیدا خواهد کرد، اما تقریباً در تمامی موارد میتوان انتظار داشت که تا حدودی بهبود پیدا کند.
فلسطینیها برای گرفتن سهمی از کمکهای هوایی گرفتاریهای بسیاری دارند، برخی در دریا شنا میکنند تا به بستههای در دریا افتاده برسند، اما غرق میشوند.
در اغلب موارد ابتلا به زونا با معاینه ساده ضایعات پوستی و تاولها قابل تشخیص است. اما در موارد کمی، پزشک ممکن است سابقه ابتلا به بیماری را از فرد بپرسد و در موارد نادر، شاید به آزمایش نمونه پوست یا مایع تاول نیاز داشته باشد.
درمان زودهنگام هم مدت عفونت را کوتاه میکند و احتمال بروز عوارض را کاهش میدهد. استرس و اختلال عملکرد سیستم ایمنی از دلایل بروز زونا هستند. برای درمان از پمادهای مختلف و داروهایی نظیر فامسیکلوویر استفاده میشود.